Kome je namijenjen MSPI?

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora namijenjena je SVIM STUDENTIMA (redovnim i izvanrednim) preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola).

Namijenjena je i mentorima (profesorima/poduzetnicima) koji kroz razne aktivnosti pripremaju studente za stvarni svijet poduzetništva. Mentorstvo profesora omogućava trening svim zainteresiranim studentima u osnivanju i upravljanju malim i srednjim poduzećima te omogućava prijenos praktičnog znanja.

U MSPI se mogu uključiti i sve visokoškolske institucije te potporne institucije u Republici Hrvatskoj s ciljem podrške razvoju poduzetništva studentske populacije.

Mreži se mogu priključiti i mentori poduzetnici koji će svojim bogatim iskustvom znati usmjeriti studente pri razradi poduzetničke ideje/poslovnog plana te dati konkretne savjete pri ulasku na tržište s novim uslugama i proizvodima.

Svi navedeni su pozvani da se registriraju na našoj mrežnoj stranici te se za sva dodatna pitanja jave na mspi@hamagbicro.hr  ili  pitanja objave na forumu.

Postojeće mentore u Mreži i tražene specijalizacije možete naći pod kategorijom Mentori. Mentori su dužni poštivati Etički kodeks i povjerljivost podataka te ne smiju biti u sukobu interesa.

Svaki student sa svojim timom može odabrati do 5 mentora (1 glavnog i 4 komentora) koji će pokrivati sva potrebna područja potrebna za realizaciju ideje.