Veliko finale studentskog natjecanja za najbolji projekt!!!

Dragi studenti i oni koji se osjećaju tako, pozivamo vas na sudjelovanje u velikom finalu dvaju pilot projekata – „Zavrti priču!“ i „Riješi problem!“ provedenih u okviru programa Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI).

Odabrani poduzetnički projekti studenata javno će se natjecati za tri glavne nagrade, dok će se ovom prilikom prezentirati i 5 najboljih rješenja konkretnih poduzetničkih zadataka u okviru natjecanja organiziranog

u četvrtak, 13. prosinca 2018.,
u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER),
Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12, 1. kat,
s početkom u 11.00 sati.

U okviru pilot projekta „Zavrti priču!“ studenti su prijavljivali svoje poduzetničke projekte/ideje koje su razvijali uz pomoć mentora iz akademskog i realnog sektora, uz mogućnost korištenja financijske podrške HAMAG-BICRO-a pri realizaciji istih.

Poduzetničke zadatke definirane od strane mikro, malih i srednjih poslovnih subjekata prijavljenih u okviru pilot projekta „Riješi problem!“, rješavali su studenti čiji je zadatak bio ponuditi konkretno rješenje postavljenog zadatka.

Sukladno uvjetima Javnog poziva, odabrani su prijavitelji koji će javno predstaviti svoju poduzetničku ideju odnosno rješenje poduzetničkog zadatka pred okupljenom publikom i povjerenstvom.

Prijavitelji na pilot projektu „Zavrti priču!“ natječu se za prva tri mjesta, pri čemu mogu osvojiti nagrade u vrijednosti od 15.000, 10.000 i 5.000 kuna. Među prijavljenim rješenjima u okviru pilot projekta „Riješi problem!“ bit će odabrano najviše pet studentskih timova koji ostvaruju pravo na novčane nagrade od 10.000 kuna.

Studentski timovi su za razvoj svoje poduzetničke ideje imali na raspolaganju i financijsku podršku u iznosu od 5.000 kn.

MSPI_program_13.12.2018